Στο πλευρό σωματείων με κοινωφελή δράση

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

LexiconΗ μεταφραστική εταιρεία Lexicon χορηγός στο 9ο Συνέδριο "Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία" της Ελληνικής εταιρείας Ορολογίας

Η μεταφραστική εταιρεία Lexicon (www.lexicon.com.gr), πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και κατά ΕΝ 15038, ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς του 9ου Συνεδρίου Ελληνικής Γλώσσας και Ορολογίας της ΕΛΕΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα.

Μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι οι Γλωσσολογικές-Οντολογικές αρχές Ορολογίας, η Τυποποίηση ορολογίας και η Ορολογία και μετάφραση.



Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στον ιστότοπο της ΕΛΕΤΟ, στη διεύθυνση http://www.eleto.gr/gr/Conference09.html.
 
Προφίλ:
Η Lexicon  μεταφραστική εταιρεία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και κατά EN 15038, ικανοποιεί από το 1991 τις μεταφραστικές ανάγκες των γνωστότερων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, δικηγορικών εταιρειών και διεθνών οργανισμών, σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Η Lexicon είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μεταφραστικών Επιχειρήσεων.